Hier volgt de procedure om uw Windows 7 installatie naar de taal van uw keuze om te zetten.

1. Controleer de systeemeigenschappen en kijk na of u Windows 7 32 of 64 bit hebt. Dit doet u als volgt:

- Ga naar Start en kies Configuratiescherm

- Kies in de Categorie weergave: Systeem en Beveiliging

- Kies nu Systeem

- Onder Windows versie ziet u voorbeeld: Windows 7 Home Premium

2Download Vistalizator en plaats dit op uw bureaublad.

3. Download het gewenste taalpakket (varieert van 141 tot 256 mb)

- Een volledige lijst van taalpakketten voor Windows 7 32 Bit vindt u hier:

Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7

- Een volledige lijst met taalpakketten voor Windows 7 64 Bit vindt u hier:

Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7

4. Open deze taalpakketen niet direct, dit werkt enkel in Windows 7 Ultimate.

5. Open Vistalizator en kies Add Languages.

6. Kies het gedownloade taalpakket en kies Open

Het taalpakket zal worden gecontroleerd en worden ingeladen. Dit kan eventjes duren.

7. Kies op het volgende scherm 'Install Language'

Het taalpakket wordt nu geïnstalleerd. Dit kan tot 20 minuten duren

8. U kunt er voor kiezen om de nieuwe taal als standaard in te stellen:

9. Na de installatie moeten er mogelijk enkele Windows Updates worden geïnstalleerd die nodig zijn bij het taalpakket.

10. Herstart het systeem om het taalpakket te activeren.

11. Achteraf kunt u desgewenst land, regio en toetsenbord instellingen wijzigen.