Als u Office of Windows bij ons aankoopt krijgt u van ons twee mails.

In de eerste mail vind u de bevestiging van uw aankoop en een link naar onze downloadpagina.

In de tweede mail vind u de factuur in de bijlage als PDF-bestand. In deze factuur vind u de licentie waarmee u uw product kunt activeren.

Heeft u uw licentie niet ontvangen? Neem dat contact met ons op via de mail: support@tresbizz.com, Telefonisch: + 31 (0) 367 410 333 of via de chat op onze website.