Taalomzetten Windows 10

Om de taal om te zetten in Windows 10 zijn er drie dingen die je moet doen:

1. Voeg de gewenste taal toe.

2. Download en installeer het taalpakket.

3. Stel de taal in als de primaire taal.

Een taal toevoegen

1. Ga naar Instellingen door naar de menuknop (link onderin op de menubalk)  Instellingen.

2. Tik of klik op Tijd en taal en tik of klik vervolgens op Regio en taal en op Een taal toevoegen.

3. Blader naar de gewenste taal en tik of klik erop om deze aan de lijst met talen toe te voegen.

Een taalpakket downloaden en installeren

1. Ga naar Instellingen door naar de menuknop (link onderin op de menubalk)  Instellingen.

2. Tik of klik op Tijd en taal en tik of klik vervolgens op Regio en taal.

3. Als Taalpakket is beschikbaar wordt weergegeven voor de taal, klikt u op Opties.

4. Klik op Downloaden. Het downloaden kan enige tijd duren, afhankelijk van de pc en de grootte van het taalpakket.

De taal als primaire taal instellen

1. Ga naar Instellingen door naar de menuknop (link onderin op de menubalk)  Instellingen.

2. Tik of klik op Tijd en taal en tik of klik vervolgens op Regio en taal.

3. Tik of klik op de taal waarin je Windows wilt weergeven en tik of klik vervolgens op Instellen als primair. Onder de taal wordt het bericht Dit wordt de weergavetaal nadat u zich opnieuw hebt aangemeld weergegeven.

4. Tik of klik op Instellen als primair om de taal op de bovenste plaats in de lijst weer te geven. Als de taal de weergavetaal voor Windows kan worden, wordt Dit wordt de weergavetaal nadat u zich een volgende keer aanmeldt weergegeven onder de taal.

5. Meld je af bij Windows en meld je vervolgens weer aan.

Nu is uw taal gewijzigd