Indien u een nieuwe productcode in moet voeren om Windows te activeren kunt u de volgende stappen gebruiken.

• Als eerst klikt u met de rechtermuisknop op de start-button en klikt u op systeem

start.png  systeem.png

• Nu krijgt u het volgende scherm te zien

• Hier klikt u op "Windows activeren" of "productcode wijzigen"

• Nu zult u het volgende scherm te zien krijgen, hier klikt u op "productcode wijzigen"

• Nu krijgt u het volgende scherm te zien, hier vult u uw productcode/licentie in

• Nadat u de productcode heeft ingevoerd zult u het volgende scherm te zien krijgen waar u op volgende klikt

• Nadat u op volgende heeft geklikt zal de Key worden gecheckt door Microsoft waarna u het volgende scherm te zien krijgt.

Windows is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

Als uw probleem hier niet mee is opgelost kunt u contact ons opnemen via de mail: support@tresbizz.com, Telefonisch: + 31 (0) 367 410 333 of via de chat op onze website.