Hieronder leest u hoe u uw licentie wijzigt in Windows 7.

• Klik op start

• Klik nu met de rechtermuisknop op computer

• Nu krijgt u de volgende lijst te zien, kies hier voor eigenschappen

• Nu krijgt u het volgende scherm te zien, hier klikt u op productcode wijzigen

• Nadat u op "Productcode wijzigen" heeft geklikt krijgt u het scherm te zien waar u de productcode/licentie in voert. Voer deze in en klik op "Volgende"

• Nu zal uw licentie worden gevalideerd

• Nadat de licentie is gevalideerd krijgt u het volgende scherm te zien

Windows is nu geactiveerd.

Het kan zijn dat u de telefonische activatie moet uitvoeren. Dit zal ook aangegeven worden indien dit van toepassing is.

Lukt het niet? Dan kunt u contact ons opnemen via de mail: support@tresbizz.com, Telefonisch: + 31 (0) 367 410 333 of via de chat op onze website.