Office 2016 voor mac (Home and Business & Home and Student) installeert u als volgt.

Stap 1: Ga naar https://setup.office.com/ en log hier in met uw Microsoft account.

Stap 2: Nadat u bent ingelogd vult u uw licentie in, in de lege velden.

Stap 3: Nu word uw licentie gevalideerd en kiest u het land (Nederland) en de taal waarin u Office wilt installeren.

Stap 4: Nu klikt u op downloaden, en word het installatiebestand gedownload.

Stap 5: Nadat het installatiebestand is gedownload opent u deze door er op te dubbelklikken.

Stap 6: Nu volgt u de installatiestappen zoals aangegeven door de installatiewizard.